Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Oroszlánsörénygomba képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Oroszlánsörénygomba - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Oroszlánsörénygomba
Keresés
Találatok száma - 4 db
Itt kapható

Itt kapható

DXN Lions Mane. Oroszlánsörény gomba - gyógygomba készítmények az Ön egészségéért! Lion's Mane (Hericium erinaceus) az egyik leghíresebb gomba a keleti történelemben és a hagyományokban, gyógyászati célokra használják Kínában és Japánban évszázadok óta. A legenda szerint akik rendszeresen fogyasztják a gombát acél idegeik lesznek és kiváló memóriájuk mint egy oroszlánnak! Az oroszlánsörény gomba rendkívül tápláló és értékes növény, melyet Kínában és Japánban sok száz éve ismernek. Szinte az összes fontos aminosavat tartalmazza, emellett tápanyagokban, ásványi anyagokban, poliszacharidokban, adenozinban, hericenonokban, erinacinekben és fehérjében gazdag. Segít az egészség fenntartásában. Az oroszlánsörény gomba tabletta megerősíti az emésztőrendszert. A DXN Lion's Mane tabletta 60% Hericium erinaceus micéliumot és 40% laktózt tartalmaz. Laktóz érzékenyek a termék fogyasztását kerüljék!

Lions Mane

Lions Mane

A hagyományos kínai gyógyászatban máig használt gyógygomba hatásait számos modern kutatás támasztja alá. Kínai, japán, koreai és amerikai kutatók munkái alapján a süngomba az alábbi gyógyhatásokkal bír (Forrás: Lee, Jong Seok et al.: Study of Macrophage Activation and Structural Characteristics of Purified Polysaccharides from the Fruiting Body of Hericium erinaceus. In: Journal of Microbiology and Biotechnology, 2009. vol. 19. no. 9. pp. 951-959.): mikroba ellenes tumor ellenes, fékezi a tumorok növekedését (a természetes ölősejtek, T-sejtek és B-sejtek, valamint a makrofág-függő immunválaszok stimulálásával) immunmoduláns (aspecifikus immunstimuláns) antioxidáns hatású citotoxikus vérzsír csökkentő vércukorszint csökkentő időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, a hericinon C és H, valamint erinacin A és I tartalma miatt a hagyományos kínai gyógyáaszatban elsősorban gyomor- és bélbántalmak kezelésében használják!

Sűngomba termesztése

Sűngomba termesztése

Süngomba (Hericum erinaceus) A süngomba a természetben ritka farontó, nyár végén, ősszel jelenik meg a fákon viszonylag magasan. Tetszetős, fehér gömbölyű termőteste sokáig növekszik és lassan öregszik el. A termőtest rugalmas állagú, jól szeletelhető kíváló húspotló. Amióta gyógyhatását is ismerik termesztésével egyre többen foglalkoznak, ez az ismertető termesztésének, fogyasztásának magyarországi meghonosítását célozza. A klinikai vizsgálatok hiánya miatt a süngombából előállított termékeket étrend kiegészítőként ajánlhatjuk, ezekkel az alábbiakban ismertetendő gyógyhatásra vonatkozó információk a hatályos törvények szerint nem kapcsolhatók össze. A süngomba termesztése A süngomba termesztési technológiáját egy kutatási projekt keretében dolgoztuk ki. Termesztéséhez Magyarországon nem gyártanak üzemi méretekben alapanyagot, az alapanyag gyártás feltételeinek kialakítása folyamatban van, megjelenése 1-2 év múlva várható a hazai piacon. Ezért a gomba termesztését egyelőre azoknak ajánljuk, akik steril technológiával is rendelkeznek.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Webáruház

Webáruház

Az oroszlánsörény gomba rendkívül tápláló és értékes növény, melyet Kínában és Japánban sok száz éve ismernek. Szinte az összes fontos aminosavat tartalmazza, emellett tápanyagokban, ásványi anyagokban, poliszacharidokban, adenozinban, hericenonokban, erinacinekben és fehérjében gazdag. Segít az egészség fenntartásában. Az oroszlánsörény gomba tabletta megerősíti az emésztőrendszert.

Tuti menü