Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró - Gyógygombák - termékek, cégek magazin
részletek »

Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake és a shiitake gyógygombával kapcsolatos cikkek, leírások, képek, filmek gyűjteménye!
Gyógygombák - termékek, cégek magazin
Itt vagy: Gyógygombák - termékek, cégek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Melyik a legjobb?
Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől vásárolunk, hisz óriási különbség van a termékek termesztése, feldolgozása, hatóanyag kivonási eljárása, így a termékek minősége között! Ganodermakávés cég is már egyre több van, mert a DXN sikerét látva, egyre több cég próbálkozik ezzel!
Azonban a másolat soha se éri utol az eredetit! Colából is hány fajta van már, mégse tudja egyik se megközelíteni se a Coca Cola forgalmát, népszerűségét!

Gyógygomba területén, főleg a ganoderma gomba témában is egyre több próbálkozás van, világszerte és Magyarországon is. Van ahol a gazda bemutatja kis gazdaságában a helyet ahol termeszti a ganodermát, persze komoly laboratóriumot, drága technológiát amivel kivonják a hatóanyagot nem látunk.
Vannak hatalmas cégek, amik gyógyulásokról szóló videóikkal hatalmas forgalmat csinálnak, és még a több milliós bírság se árt meg nekik, ők a törvények ellenére kimerik mondani, bemerik mutatni a ganoderma csodás gyógyító hatásait. A kérdés számomra csak az, hogy honnan van a gombájuk, hol termelik, hogy vonják ki a hatóanyagot, mert a honlapokon, a termék dobozán csak annyi van hogy ganodermát tartalmaz. De hogy mennyit milyet az nem!

Malajziában,Thaiföldön, Kínában is több száz ganodermás cég indult el, de a legtöbbjük csődbe ment, mert nem volt jó a termékük, sőt olyan is volt amitől megbetegedtek az emberek, és elkezdték terjeszteni, hogy a ganoderma máj és vese romboló hatással bír, vigyázni kell vele!
Aztán kiderült, hogy igazából a víz amivel a hatóanyagot akarták kivonni, az tartalmazott túl sok ásványi anyagot, és az volt teher a vese és a máj számára!
Nagyon sok gyógygombás cég van Magyarországon is. Varga gomba, Fülöpjakabi gomba, Gyöngyösi Sándor gombái, és a többiek.

Sok MLM cég is foglalkozik ganodermával, ganoderma kávéval. Ilyen az Organo Gold, a Gano Excel és külföldön a Sereny Gy, a Healthy Coffee, a Gano Cafe stb.


A legjobb minőségű ganodermát keresed?

Nézd és hallgasd meg, mik azok a feltételek, amitől egy ganoderma kapszula, por vagy más termék - pld. Ganodermakávé - valóban a legjobb lesz a számodra, azt adja, amit vársz a pénzedért, és a hatékonysága minden más cég termékét felülmúlja?
Válaszd a ganoderma termékek Brandjét, a legnagyobb, legelismertebb és leghatékonyabb termékeket gyártó céget!
Ismerd meg a Titkokat ami a DXN cég sikere mögött áll!

Ganoderma információk: http://egeszsegesember.info/ganoderma

Nézd meg a választott cég termékeinél:

Hol és milyen gombafajokat termesztenek, van-e minőségi szelekció, vagy csak a súlyra dolgoznak?
Milyen nemzetközi minősítéseik vannak?
Organikus, bio körülmények közt termesztik-e?
Megfelelő időben szüretelik-e le?
Milyen eljárással vonják ki a hatóanyagot?
Hogy készítik el, és mi kerül még a kapszulába?
Mit kapsz a pénzedért, darált gombát vagy kivont hatóanyagokat?

Facebook elérhetőségem: https://www.facebook.com/dxnonlineteam

A legtöbb cégnél nem kapsz választ ezekre a kérdésekre!
Annyit látsz a dobozon, hogy ganodermát tartalmaz. De nem tudod, hol termesztik, hogyan, milyen technológiával dolgozzák fel, s mi van még a kapszulában!
A legtöbb cégnek nincs pénze modern technológiákra, se a termesztés, se a hatóanyag kivonás területén. Náluk, sokszor csak gombaőrleményt kapsz! Emlékezz a DXN-nél, 20 kg gombából lesz 1 kg hatóanyag kivonat, ami a kapszulába kerül!
Vannak cégek, akik átcímkézik kínai cégek termékeit, és úgy viszik be az MLM struktúrájukba, felárral, drágábban!

DXN a világ legnagyobb ganodermás cége!
24 éve stabilan működik és növekszik a forgalma!
2016-ban már a 24. legnagyobb MLM cég, közel 1 milliárd dolláros forgalommal, 6,3 millió regisztrált taggal a világ több mint 160 országából!
Azon ritka cégek egyike, akik rendelkeznek az összes nemzetközi minősítéssel!

Mindent egy kézben tart, vagyis a kutatás, a fejlesztés, a termesztés, a feldolgozás, a csomagolás és a nemzetközi terjesztés is a cég kezében van, nincsenek alvállalkozók, így a legjobb áron, a legjobb minőséget tudja biztosítani!

A termékek kiváló hatással vannak az emberi szervezetre, de konkrét hatásairól az Európai Unió törvényei miatt, nem beszélhetünk. A DXN tiszteletben tartja a törvényeket, és csak annyit mondhatunk, hogy a más cégek által közölt terméktapasztalatok nálunk is igazak, a ganoderma mindenhol egyformán működik, talán nálunk még jobban. De a bírságokra költött pénzt, inkább további fejlesztésekre költjük! A jó hír úgyis szájról szájra terjed!

Ha ki akarod próbálni a termékeket, ha törzsvásárló akarsz lenni, hogy olcsóbban vásárolhass, vagy esetleg érdekel, hogy lehetnének akár ingyen tiéd a termékek, vagy hogy kereshetnél még pénzt is a termékek ajánlásával, keress az alábbi elérhetőségeimen:

Bakó Edit
http://kavespecialitas.dxn.hu Magyarországon.
http://kaffeegenuss.dnxeurope.eu Ausztriában

Ha más országban laksz írj, hogy megadjam a webáruház címét!
bakoedit12@gmail.com

Én mindenből a legjobbat akarom.
Ezért választottam a DXN-t!
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - dxn,gano excel,organo gold,vargagomba,fülöpjakabi gyöngyösi sándor,ganoderma,
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2017-07-15 20:03:13
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü