Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
“A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni - Gyógygombák - termékek, cégek magazin
részletek »

Ganoderma - csodagomba és életelixír!

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake és a shiitake gyógygombával kapcsolatos cikkek, leírások, képek, filmek gyűjteménye!
Gyógygombák - termékek, cégek magazin
Itt vagy: Gyógygombák - termékek, cégek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Ganoderma - csodagomba és életelixír!
Ganoderma - csodagomba és életelixír!
Ganoderma a csodagomba!
“A különleges összetevőknek köszönhetően a szervezetbe jutva a Ganoderma valóságos biológiai scanner-ként végigpásztázza a testet és ahol egyensúlyzavar van, ott elkezdi kifejteni méregtelenítő, savbázis egyensúlyt szabályzó, immunrendszer serkentő, regeneráló hatását” – irja a Filantropikum.com a Ganoderma csodagomba életelixír című bejegyzésében.
Most betekintést nyerhettek azokba a folyamatokba, amely által ez a gomba segíti egészségünk megőrzését. A Ganoderma jelentős méregtelenítő hatást fejt ki a vér szintjén, a sejten belül és az intercelluláris térben, megkötve, és semlegesítve a méreganyagokat.

A sejtek egészséges működéséhez elengedhetetlen azok oxigén ellátása, amelyet a vörösvértestek látnak el. A Ganoderma fokozva a hemoglobinhoz kötődő oxigén mennyiségét és szállítását oxigéndúsabbá teszi a szöveteket. A vér többi elemére is hatva (vérlemezkék) csökkenti a vér besűrűsödését, hozzájárulva a vérrög képződés megakadályozásához. A vér szabad áramlását segíti elő azáltal, hogy csökkenti a vérzsírok szintjét, illetve az érelmeszesedéses gócok kialakulását. Így az agy és a szív sejtjei is több oxigénhez juthatnak.
Hirdetés

Szervezetünk egészségének elengedhetetlen feltétele a megfelelő savbázis egyensúly vagy más néven ph. Ezt jelentős mértékben meghatározza a sejt ion háztartása. A savas ph gátolja a normális sejtműködést, gyengítve többek között a szervezet védekező és regenerációs mechanizmusait, kitéve azt, a daganatos elváltozások és fertőzések veszélyének.

Immunrendszerünk a védőfalunk, megakadályozva a kellemetlen betolakodók bejutását a szervezetbe.
A Ganoderma gomba immunrendszer stimuláló hatása annak tulajdonítható, hogy mozgásba hozza a védőrendszer fehérvérsejtjeit, növeli az antitestek szintjét ( IgM, IgA, IgG). Az allergiás reakciók is az immunrendszeren keresztül fejtik ki hatásukat. A hisztaminnak nevezett fehérje által a Ganoderma képes megfékezni az allergiás reakciókat.

A stressz káros hatásai igénybe veszik nemcsak az immunrendszert, de a hormonális rendszert is.
A Ganoderma csökkenteni a szervezetet érő stresszt, szabályozva a mellékvese hormonszintjeit (adrenalin, noradrenalin, kortikoszteroidok). Stressz reakció a vércukor emelkedés is, ennek egyensúlyba hozásáért a Ganoderma kedvező hatást fejt ki a hasnyálmirigyre amely az inzulint termeli.

Az elektromos készülékek által generált elektromágneses terek káros hatásainak kivédését a szerves germánium által biztosítja, így segítve az energiaháztartásban és a sejt vitalitásában.

Láthatjuk, hogy milyen sok szinten képes a természet e különleges ajándéka segíteni abban, hogy megőrizzük egészségünket, megelőzzük a betegségeket és alkalmazkodni tudjunk a hétköznapok gyakori egyensúlybontó kihívásaihoz.
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - dxn,cordyceps,hernyógomba,gyógygomba,ganoderma,reishi,pecsétviaszgomba
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2012-07-22 09:31:54
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü