Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mi a hosszú, egészséges élet titka? Mi az oka annak, hogy genetikailag az ember120 évig is élhetne, mégis az átlagéletkor 75 év körül van, és Magyarországon ez még 5-10 évvel kevesebb? Ráadá - Gyógygombák - termékek, cégek magazin
részletek »

Egészség? Természetesen!

A legnépszerűbb gyógygombákkal, a ganodermával, a cordyceps sinensis gyógygombával, valamint a maitake és a shiitake gyógygombával kapcsolatos cikkek, leírások, képek, filmek gyűjteménye!
Gyógygombák - termékek, cégek magazin
Itt vagy: Gyógygombák - termékek, cégek magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Egészség? Természetesen!
Egészség? Természetesen!
Természetesen egészséges!
Mi a hosszú, egészséges élet titka? Mi az oka annak, hogy genetikailag az ember120 évig is élhetne, mégis az átlagéletkor 75 év körül van, és Magyarországon ez még 5-10 évvel kevesebb? Ráadásul az utolsó 10-15 év életminősége már a legtöbb embernél kritikus, nehéz és ilyenkor már marokszám szedik a gyógyszereket. Van-e más lehetőség egy egészséges, szép és jólétben átélt időskorra?
Mi az egészség és mit tehetünk megőrzéséért?
Szeretnél egészséges lenni? TERMÉSZETESEN?:)
Járj legalább egy lépéssel elöbb! Ne a betegség kényszerítse ki belöled az első lépést az egészséges életmód felé!

Felmérések és statisztikák alapján kijelenthető megállapítás, hogy egy bizonyos összeget minden ember elkölt élete során az egészségére, ezt senki sem spórolhatja meg!
De azt , hogy mire azt igen!
Minek köszönhető, hogy vannak egyes népcsoportok akiknél még nem ismertek ezek a betegségek, szavuk sincs rá! Minek köszönhető, hogy bár a táplálékkiegészítők nem gyógyítanak mégis olyan mértékben támogatják a testünket, hogy az ennek eredményeként gyakran csodákra képes a legkülönbözöbb betegségek elleni harcban?!

Mikor az emberek megbetegednek, válságba kerül az egészségük gyakran megijednek és futnak az orvoshoz, hogy gyógyítsa meg őket! Ilyenkor gyakran hajlandóak életmódjukon változtatni, elhatározzák - ha nem is tesznek fogadalmat -, hogy egészségesebben kívánnak élni. Aztán ha szerencsések és látszólag visszaszerzik az egészséget, elmúlnak a tünetek gyakran visszatérnek oda ahonnan indultak és könnyen abbahagyják az egészségükre való odafigyelést! Mert ahhoz hogy a tervből valóság legyen hiányzik egy olyan lépcsőfok amit nagyon kevesen hajlandóak meglépni!
A kényelem a legtöbb ember életében sokkal fontosabb szempont mint a felelősség vagy a tudatos életmód választása, felvállalása!
Tény hogy az emberek többsége 40 évig feláldozza az egészségét, hogy pénze legyen, majd 40 évig kénytelen a pénzét feláldozni, hogy egészsége legyen!
Vagy legalább mentse ami menthető! Egészségünk gyakran csak akkor válik fontossá, amikor szervezetünk jelez, valami nagy és tartós baj ér. Akkor viszont honfitársaink hatvan százaléka elrohan orvoshoz, a többiek pedig még akkor sem mernek vagy akarnak a dolgok végére járni. Saját felelősségünk tehát, hogy komolyan vesszük-e a megelőzést.

Ép testben ép lélek! - Ez igaz de csak helyesen értelmezve! Maga az ép test még nem garancia arra, hogy valaki egészséges lelkiállapotú is legyen! De az igaz, hogy a lélek nehezen elválasztható a testtől és a depresszió, pánikbetegség, alvászavarok és egyéb érzelmi lelki problémák mögött gyakran vitamin vagy ásványi anyaghiány áll, és például B vitamin, Magnézium pótlással, omega 3 zsírsavakkal, vagy például az agytoniknak is hívott babyganoderma kivonattal óriási eredményeket lehet elérni. De sorolhatnám még a különböző gyógynövényeket mint pld a Noni, Oroszlánsörény gomba stb amik szintén az idegszálak, receptorok kapcsolódását segítve, az információáramlást támogatva javulást hozhatnak az elvileg lelkileg beteg páciensekben!

De ugyanolyan fontos visszafelé értelmezve is ez a mondat, hisz sokszor ha ép a lélek akkor a test is egészséges lesz! Gondolj bele milyen sokszor segíti a gyógyulást ha valaki nagyon akar élni, és lelkében nem adja fel! A hit, a pozitív gondolkodás a lélek ápolása és karbantartása sokszor többet használhat mint bármilyen csodavitamin! De fordítva is igaz! Sokszor a sokaknál bevált csodavitaminok azért nem használnak valakinél, mert lelkileg olyan erősen kételkedik annak hatásában, hogy ezzel lelkileg blokkolja annak hatékonyságát!

A betegségek kialakulását általában 6+1 dologra vezethetjük vissza:

Én ezt csak úgy nevezem, hogy M3S2O vírus !
M - minden napi mérgeink, mérgezett táplálkozás
M - minőségi éhezés és folyadékhiány
M - mozgáshiány
S - savasodás
S - stressz
O - oxigénhiány

Mik a teendők akkor a megelőzés érdekében?
Méregtelenítés, toxinok kivezetése!
Minőségi táplálkozás, étrend kiegészítés természetes tápanyagokkal! Lúgosító étrend, napi 2-3 l tiszta víz! Vitaminok, ásványi anyagok, fitonutriensek, ANTIOXIDÁNSOK!
Emésztés támogatása - lassan, nem rendszertelenül, enzimek pótlása!
Immunrendszer támogatása
Mozgás, életmód /A vérkeringés felpörgetése, mert a nyirokrendszernek nincs pumpája. A mozgás segíti, indítja be./
Oxigénellátás növelése!

A KÖVETKEZŐ GYÓGYGOMBÁK ÉS NÖVÉNYEK EZEKET A FELADATOKAT MAXIMÁLISAN ELLÁTHATJÁK, MEGFELELŐ ÉS EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS MELLETT, AZT SEGÍTVE, KIEGÉSZÍTVE!

Ganoderma lucidum : A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony.Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Cordyceps sinensis : Akkor került a nyugati kutatók figyelmének középpontjába, amikor kínai sportolók az 1993-ban, Németországban megrendezett Szabadtéri Atlétikai Világbajnokságon kilenc világcsúcsot döntöttek meg. Ennek eredményeképpen teljesítménynövelő hatása legendássá vált. Ennek a természet csodájának a hatásköre rendkívül széles: Nagy adaptogén képességgel rendelkezik - mellékhatások nélküli természetes antibiotikum, sok kórokozóra elnyomó hatással van. Szabályozza az immunrendszert, ezzel növeli a szervezetünk ellenálló képességét különböző betegségekkel szemben. Gyulladásgátló hatású, nem gyengébb, mint a nem szteroid hormonok (pl. hydrocortison). Növeli a szervezet ellenálló képességét az oxigénhiánnyal, méreganyagokkal és nagy fizikai megterhelésekkel szemben, antioxidáns hatású. Daganatellenes hatása van, mivel serkenti a fehérvérsejtek aktivitását és helyreállítja szintjüket a vérben, enyhíti a sugár- és kemoterápia mellékhatásait. Szabályozza a trombocitaszámot a vérben, akadályozza a vérrögök kialakulását és elősegíti az eloszlásukat. Kis mértékben tágítja a vérereket, ezzel javul a szív és a tüdő vérellátása, de javítja más szervek és a szövetek mikrocirkulációját is. Potencianövelő afrodiziákumként is ismert.


Oroszlánsörény gomba : A gombán végzett hosszú távú kutatások kimutatták, hogy a gombában található: D-arabinitol, threitol, palmitinsav-vegyületek kiváló antioxidánsok, amelyek csökkentik a szervezetben a káros szabad gyökök számát. A gomba összetevői szabályozzák a szervezet vérzsírszintjét és jótékony hatással vannak a vércukorszintre, a gyomorfekélyre, refluxra és a nyálkahártya gyulladásos folyamataira is. A gombát hosszú évszázadok óta a távol-keleti országokban főleg gyomorbántalmak és bélpanaszok esetén vetik be, többnyire sikerrel. A kutatások felfedezték ennél a gombatípusnál is a rákos sejtekre gyakorolt citotoxikus (rákos sejtek számára mérgező) aktivitást. Időskori elbutulás (demencia) ellenes hatás, hatóanyagai révén regenerálni képes az idegsejteket.

Spirulina : Spirulina A spirulina a legértékesebb és a legharmonikusabb táplálék az emberi szervezet számára, 1 grammja egyenértékű 1 kg zöldség tápértékével. "Néhány mikroalgának nagyon kedvező összetétele van az immunterápia szempontjából. A Spirulina alga sejt szintű védelmet nyújt kivételesen magas béta-karotin (provitamin-A) és klorofill tartalma által. A benne található növekedési faktor (CGF) olyan mértékben stimulálja az immunrendszert, hogy az számos degeneratív betegség kezelésében játszhatna szerepet. A Spirulina gazdag phycocyaninban, ami egy rákmegelőző tulajdonságokkal bíró pigment. A Spirulina ráadásul a leggazdagabb növényi forrása a gamma-linolénsavnak (GLA), ami egy zsírsav, mely erősíti az immunrendszert és gátolja a túlzott sejtosztódást.

Noni : Noni Fő hatóanyagainak az antrakinont, a proxeronint, a poliszacharidokat, az aminocukrokat és a vitaminokat tartják, ám a salaktalanítást segítő másodlagos hatóanyagok is erősen hozzájárulnak a növény teljes hatásának kifejtéséhez. A tapasztalatok, megfigyelések és kutatási eredmények szerint a noni: Jótékonyan hat a vérnyomás szabályozására. Hatékony gyulladáscsökkentő. Hatásosnak bizonyult különböző baktériumokkal szemben. Növeli a szervezet szerotonin- és melatoninszintjét, ezzel szabályozza az alvásciklust, a testhőmérsékletet és a hangulatot. Segít a depresszión. Fájdalomcsillapító hatása eléri a morfium erősségének 75%-át, a függővé válás veszélye nélkül. Megerősíti az immunrendszert, (allergia kialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése), beleértve a falósejteket és a nyiroksejket (rákkialakulás veszélyének csökkentése, gyógyulásának hatékony elősegítése). Elősegíti a betegségek leküzdésében döntő szerepet játszó ún. T-ölősejtek termelődését is.

Milyen formában lehet fogyasztani?
Ganoderma - kapszula, por formában több kiszerelésben! Ezenkívül prémium minőségű brazil arabica kávéhoz, kakaóba, teába, szójaitalba, ecetbe keverve! Külső használatra kozmetikumokba, tisztálkodási szerekbe adagolva! Bőr, fog, hajápolás!
Spirulina - tabletta, és müzlivel kevert formában!
Cordyceps - kapszula, és lúgosító ananászléhez keverve!
Noni - üveges kiszerelés ital forma! Oroszlánsörénygomba - tabletta formában!

Hol veheted meg őket a legkedvezőbb áron a legjobb minőségben?
http://wellnesskavehaz.hu
Egészség? Természetesen!
1 óra tájékoztató mely akár plusz 10 egészséges évet is adhat az életéhez, ha megfogadja tanácsaimat, és változtat az életmódján!
Spirulina tabletta Spirulina tabletta
Ganoderma kapszula Ganoderma kapszula
Cordyceps kapszula Cordyceps kapszula
Noni ital Noni ital
Oroszlánsörénygomba tabletta Oroszlánsörénygomba tabletta
Ganoderma kávé Ganoderma kávé
Szólj hozzá a cikkhez
Címkék - dxn,cordyceps,hernyógomba,gyógygomba,ganoderma,reishi,pecsétviaszgomba
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
- 2012-07-07 08:54:21
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü