Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógygombák - termékek, cégek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: DXN - Ganoderma [2. oldal]
részletek »

Gyógygombák - termékek, cégek képes leírás: DXN - Ganoderma [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 88 db
DXN Hollandia

DXN Hollandia

DXN, met zijn hoofdkantoor in Maleisië, heeft een aantal richtlijnen in zijn dagelijkse werkzaamheden, deze zijn; One Dragon, One World One Market en One Mind. DXN is toegewijd in het volgen van alle aspecten van diens zakenmodel, van Teelt en Verwerking, tot de marketing van de Ganoderma producten totdat het bij de klanten terecht komt. Dit proces heeft DXN wereldwijde faam bezorgd met zijn prachtige management systeem, onderzoek en ontwikkeling en zo ook door de hoge kwaliteit producten die tegenwoordig op de markt te vinden zijn. DXN staat op the 28ste plaats van de grootste direct-verkoop-bedrijven in de wereld.

DXN Italy

DXN Italy

La DXN, dirigendo dalla sede in Malesia, realizza con successo il concetto 'One Dragon', 'One World One Market' and 'One Mind'. La DXN controlla tutto il processo dalla produzione e lavorazione all'attività marketing rivolta ai consumatori. Il sistema del livello mondiale di leadership della DXN, la sua attività di ricerca e di sviluppo, e i suoi prodotti di qualità eccezionale garantiscono il successo dell'azienda e dei collaboratori della DXN. La DXN tra tutte le aziende di vendita diretta del mondo è orgogliosa di essersi qualificata al 28esimo posto.

DXN Kaffeehaus

DXN Kaffeehaus

A DXN termékei nem gyógyszerek, s nem gyógyhatású termékek, hanem élelmiszerek! A benne található gyógygombák, gyógynövények pozitív hatásairól, azonban több száz kutatás eredményei már megtekinthetőek, olyan neves orvosi oldalakon mint az amerikai pubmed.org oldal!

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
DXN Polska

DXN Polska

Pijcie kawę z Ganodermą DXN ! Da Wam zdrowie a jej niepowtarzalny smak i aromat zadowoli każdego. Wypróbujcie też inne produkty DXN a poczujecie prawdziwą różnicę! Jest to pochodząca z Brazylii najlepszej jakości kawa Arabica połączona z wyciągiem Ganodermy (z tego powodu dostępna tylko w postaci sproszkowanej).Tak powstaje napój odżywczy o unikalnym smaku, który jednocześnie bardzo pozytywnie wpływa na organizm. Kawa z Ganoderma firmy DXN spożywana regularnie likwiduje zgromadzone w organizmie kwasy oraz zapobiega zgadze. Zawartośc Ganodermy reguluje ciśnienie (dla lepszego efektu lepiej nie pić innej kawy). Mogą ją spożywać osoby borykające się z wysokim ciśnieniem.

DXN produkte Austria

DXN produkte Austria

Was für einen Kaffee trinken Sie? Trinken Sie täglich Ihre Tasse Kaffee? Sie wollen während Ihres Kaffeegenusses etwas für Ihr allgemeines Wohlbefinden tun? JA? Hier ist die Lösung! Trinken Sie den DXN Lingzhi Kaffee, genießen Sie diesen Kaffee und probieren Sie die Produkte von DXN aus!

DXN USA

DXN USA

With its headquarters in Malaysia, DXN lives by certain guiding principles in its day to day operation, these are; One Dragon, One World One Market and One Mind. DXN is dedicated in following through with all aspects of its business model from Cultivation and Processing all the way to the actual marketing of its Ganoderma enriched products direct to its consumers. This process has granted DXN global acclaim for its state of the art management system, research and development as well as the highest of quality products on the market today. DXN is the 28th biggest direct selling company in the world.

DXN World

DXN World

The Catalyst - GANODERMA - DXN Historical Background of Ganoderma -Reishi was taken from Reishie Senshi, an ancient goodness of health, life and eternal youth. -First Chinese Emperor called it the Herb of Deathlessness. -Emperors of ancient period called it the Elixir of Immortality, Herb of Spiritual Potency, Soup of the Emperor with a Thousand Mistresses. -Lingzhi is said to mean Divine Herb that Energizes the Chi or Life Force.

Egészségmegőrzés természetesen - gyógygombák

Egészségmegőrzés természetesen - gyógygombák

Még nem ismerjük teljesen a gombákat, de azt már tudjuk, hogy vannak, amelyek gyógyhatással rendelkeznek mint pl. a ganoderma lucidum, shiitake és vannak olyan fajták, amelyek elsőrendű tápanyagok mint pl. a laskagomba, shiitake. A gombák nem növények és nem is állatok, külön csoportot alkotnak. Jelenleg kb. 100 000 gombafajt ismerünk, de becslések szerint számuk 1,5 millió körül van. A valódi gombák közelebb állnak az állatokhoz mint a növényekhez. A gomba és az ember közös őse kb. 450 millió évvel ezelőtt vált külön. Ez az egyik magyarázata, hogy az emberek és gombák védekező mechanizmusai a különböző kórokozó mikrobákkal, vírusokkal szemben, sok mindenben megegyeznek. Már évezredekkel ezelőtt is gyógyítottak gombákkal az emberek és erre közvetlen bizonyítékaink is vannak. Pl. az 1991-ben megtalált, 5300 éve a gleccserjégbe fagyott vadász ruházatában nyírfatapló gomba maradványokat találtak, amelynek az íze rossz és kalóriát sem nagyon tartalmaz, kevésbé tápláló. Viszont a gomba elpusztítja a belekben élő és szaporodni képes parazitákat, bélférgeket, így valószínűleg gyógyította vele saját magát. Volt még nála bükkfatapló is, ami a parazsat képes sokáig megőrizni.

Egyetemi tanulmány - gyógygombák

Egyetemi tanulmány - gyógygombák

A Ganoderma gomba nagy arányban tartalmaz vízoldékony poliszacharidokat, amelyek megölik a vírusokat, erősíthetik az immunrendszert. Csökkentik a vércukorszintet és támogatják a hasnyálmirigy funkciókat. A poliszacharidok fontos tulajdonsága a detoxifikáció, azaz segítik a méregtelenítést. Továbbá megerősítik a sejt-membránokat és növelik a vörös vérsejtek oxigén ellátottságát. A Role of Ganoderma Supplementation in Cancer Management, Raymond Y. Chang, Meridian Medical Group at the Institute of East-West Medicine and Department of Medicine, Cornell Medical College in vitro, tehát laboratóriumi, valamint állatkísérletek a Ganoderma lucidum ráksejt pusztító hatását mutatták ki. A lezajlott kutatások szerint a tumoros sejtet pusztító hatása a Ganodermában található poliszacharidoknak és a szerves germánium tartalmának köszönhető. Embereken végzett kísérleteket még nem végeztek, ezért a Ganoderma rák ellenes hatása az alábbi területeken indirekt módon igazolható. -Kemoterápia és sugárkezelés mellékhatásainak csökkentésénél a fáradtság, étvágytalanság, hajhullás, csontvelő szupresszió, fertőzés veszély javítására. Tanulmányok bizonyítják a Ganoderma jótékony hatását fáradtság (Yang, 1994), hajhullás (Miyamoto et el. 1985), csontvelő szupresszió (Jia et al. 1993) esetén.

Hirdetés
Fogarasigomba

Fogarasigomba

Családi vállalkozásunk lassan 20 éve foglalkozik gomba termesztéssel. Többfajta gombát termesztettünk, ma mára csak két gyógygombát termesztünk állandó jelleggel: a shiitake gombát (nagyáruházakat is nagyrészt mi látjuk el) és ganoderma (pecsétviaszgomba) gombát. A friss gombán kívül termékeket is készítünk gombáinkból, úgy mint őrleményeket, kivonatokat és kapszulákat. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas hatóanyag tartalomra és a tiszta alapanyagokra (termékeink nem tartalmaznak különböző adalék anyagokat és tartósítószereket). Nem külföldről hozzuk be az alapanyagokat, gomba kivonatokat, a gombákat mi magunk termesztjük!

Ganoderma fórum

Ganoderma fórum

Természetesen sok feldolgozója és forgalmazója van e különleges gyógygombának, mivel elterjed a híre az utóbbi évtizedekben, és egyre több kutatás igazolja is széleskörű jótékony tulajdonságait. Viszont van egy kultúra melynek írásos múltjában is közel négy-ezer éve kiemelten fontos gyógygombának tartják, ez pedig a Kínai természetgyógyászat. Ha megismerjük jobban e természetes lehetőséget (sok más kivonattal együtt), szívesen tanulunk ezen ősi kultúra tapasztalataiból. Persze többféle Kínai kivonat is létezik, de van kivételes is, mely egy olyan cég terméke, mely kizárólagos jogot kapott a Kínai kormánytól az ősi, és a titkos császári receptúrák előállításához és forgalmazásához.

Ganoderma gyógygomba

Ganoderma gyógygomba

A Pecsétviaszgomba - Ganoderma lucidum A gyógynövények királya A pecsétviaszgomba - Ganoderma lucidum Ázsiában már időszámításunk előtt ismert volt. Kínai neve Lingzhi, japán neve Reishi. Nevét az egészség, az élet, és az örök fiatalság ókori istennőjéről kapta. Nem véletlenül. Korabeli feljegyzések szerint rendszeres fogyasztása elősegíti a fiatalság, az egészség és az életerő megőrzését. Főleg a hagyományos kínai orvoslásban (TCM = Traditional Chinese Medicine) használták már 4000 évvel ezelőtt, mint a halhatatlanság gombáját. Használata sokáig az uralkodók kiváltsága volt.

Ganoderma gyógyhatásai

Ganoderma gyógyhatásai

A ganoderma valóban univerzális orvosság? Most ne a történelem során felbukkanó betegségekről beszéljünk, hanem a modern betegségekről. Hogy megtaláljuk a választ, tizenhárom éven keresztül újra és újra megvizsgáltuk a hatásait. Kielégítő eredményeket kaptunk. Az első kérdés az, hogy a ganoderma minden betegség esetén hatásos lehet-e. A válaszunk: igen, mert képes arra, hogy karbantartsa a modern ember egészségét. Egy kevésbé egészséges ember számára a ganoderma az emberi test leggyengébb, legerőtlenebb részére is hatással van. Egy beteg ember esetében gyökerénél ragadja meg a problémát, és lehetővé teszi a felépülést.

Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

Szerves germánium: -segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. - szabályozza a szívmüködést - mint elektromos vezető - erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensúlyozó - menstruációs problémák csökkentése - segíti a jó minőségű alvást

Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

A pecsétviaszgomba biológiailag aktív hatóanyagai A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) gyógyító erejét több ezer éve hasznosítja az emberiség egy része, viszont a gombában található gyógyhatást okozó biológiailag aktív anyagokról a XX.sz. végéig nagyon keveset tudtunk. A 60-as években jutott el a tudományos technika arra a szintre, hogy a gombából izolált vegyületek biológiai aktivitását in vitro körülmények között, tudományos eszközökkel is bizonyítani lehetett. Az utóbbi 30 év során egyre több olyan kutatást folytattak, amelyek tudományos eszközökkel kísérelték meg igazolni a Ganoderma lucidum gomba hatékonyságát a hagyományos gyógyászat által javallt terápiás területeken. Ezek a kutatások nem szorítkoznak csupán a gyógyhatás tudományos igazolására, hanem a gyógyhatásért felelős biológiai anyagok izolálását, szerkezetük azonosítását is célul tűzték ki. A természetes lelőhelyekről gyűjtött gombák többsége tartalmazza azokat a biológiailag aktív anyagokat, amelyek a gombát értékessé teszik. Az erre irányuló vizsgálatok kimutatták, hogy a hatóanyagok tényleges mennyisége, a terpenoidok, poliszacharidok és egyéb biológailag aktív anyagok egymáshoz viszonyított aránya igen változékony lehet.

Ganoderma in Magasin

Ganoderma in Magasin

Mehr als Tausend Jahre blieb Ganoderma in einen mystischen Nebel verhüllt. Es war zwar bekannt, dass Ganoderma Jugend und Vitalität bewahrt, und bei regelmäßiger Einnahme ein langes Leben ermöglicht', aber niemand hat danach geforscht, wodurch die Pflanze solche Heilkräfte entwickeln kann. In den letzten Jahren haben Wissenschaftler mit Hilfe von kooperativen Krankenhäusern, Universitäten und pharmazeutischen Unternehmen, sowie mit deren präzisen Experimenten und klinischen Forschungsergebnissen endlich herausgefunden, was das Geheimnis dieser einzigartigen Wirksamkeit ist. Ganoderma ist blutreinigend, entgiftend, entwässernd, schont die Leber. Er reguliert die Darmtätigkeit, unterstützt die Herztätigkeit, reguliert den Blutdruck, führt zum erleichtertem Abhusten und löst den Schleim. Es ist ein Beruhigungsmittel und hat eine gute Heilwirkung bei Krebserkrankungen.

Ganoderma kapszula

Ganoderma kapszula

A Reishi Gano (RG) egy gombakivonat (Ganoderma lucidum), amely poliszacharidokat, adenozint, triterpenoidokat és proteineket tartalmaz. A felhasznált Ganoderma lucidumot 90 napos vörös gombából nyerik. A Reishi Gano (RG) naponta történő fogyasztása hozzájárul az általános jó közérzet fenntartásához. A Ganocelium (GL) Ganoderma lucidumot tartalmaz. Abban különbözik a Reishi Gano-tól (RG), hogy a felhasznált Ganoderma lucidumot 18 napos micéliumból nyerik. A micélium gazdag poliszacharidokban, szerves germániumban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Kitűnő hatással van az általános jó közérzet javítására.

Tuti menü