Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hatóanyagok - gyógygombák képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Hatóanyagok - gyógygombák - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Hatóanyagok - gyógygombák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

Szerves germánium: -segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. - szabályozza a szívmüködést - mint elektromos vezető - erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensúlyozó - menstruációs problémák csökkentése - segíti a jó minőségű alvást

Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

A pecsétviaszgomba biológiailag aktív hatóanyagai A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) gyógyító erejét több ezer éve hasznosítja az emberiség egy része, viszont a gombában található gyógyhatást okozó biológiailag aktív anyagokról a XX.sz. végéig nagyon keveset tudtunk. A 60-as években jutott el a tudományos technika arra a szintre, hogy a gombából izolált vegyületek biológiai aktivitását in vitro körülmények között, tudományos eszközökkel is bizonyítani lehetett. Az utóbbi 30 év során egyre több olyan kutatást folytattak, amelyek tudományos eszközökkel kísérelték meg igazolni a Ganoderma lucidum gomba hatékonyságát a hagyományos gyógyászat által javallt terápiás területeken. Ezek a kutatások nem szorítkoznak csupán a gyógyhatás tudományos igazolására, hanem a gyógyhatásért felelős biológiai anyagok izolálását, szerkezetük azonosítását is célul tűzték ki. A természetes lelőhelyekről gyűjtött gombák többsége tartalmazza azokat a biológiailag aktív anyagokat, amelyek a gombát értékessé teszik. Az erre irányuló vizsgálatok kimutatták, hogy a hatóanyagok tényleges mennyisége, a terpenoidok, poliszacharidok és egyéb biológailag aktív anyagok egymáshoz viszonyított aránya igen változékony lehet.

Poliszacharidok

Poliszacharidok

Ezzel szemben a természetes speciális poliszacharidok képesek az egészséges sejteket antioxidáns hatásuknak köszönhetően megvédeni, míg a rákos sejtek elpusztítását azzal is elősegíthetik, hogy bizonyos immunsejtek célzott, rákellenes szabadgyök-képző hatását serkentik. Rendkívüli rákellenes hatásukat az is fokozza, hogy képesek a rákos sejtek vérellátásának gátlására is. Ez a viszonylag új felismerés segíthet a rákbetegek túlélését elősegítő és életminőségét javító módszerek kidolgozásában, amelyben a legértékesebb természetes rákellenes poliszacharid hatóanyagok, mint pl. a Patkónyelv kivonat, helyet fognak kapni. (Ez a hatóanyag jelenleg csak a Vitanax PX-4 kapszulákban van jelen, amelyek négy különleges poliszacharidkivonat egyedülálló keverékét tartalmazzák.) Az új hatóanyagok az immunerősítés és rákmegelőzés területén is szerephez juthatnak (pl. ImmunaX-C kapszulák).

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Szerves Germánium

Szerves Germánium

Szerves germánium egy gyúrú 6-germánium atomok, 12 oxigén atomok szorosan körülvették. A germánium, mint egy ragasztó, a 12 oxigén atomok zárt térben együtt, de nem reagálnak a Organimus. Ez, a germánium kötésú oxigén, nem a testben megjelent, hanem arra szolgál, fóként a radikális dögevók a H-ionok alakult az égési folyamat organizmikus eredménye: élelmiszer égett a szervezetben, miközben a szén-dioxid (CO2) és a hidrogén (H2 ) keletkezik. A szén-dioxid jut el a szervezet által a tüdóben abgeatmet. Ezzel szemben a hidrogén az oxigénnel ötvözi inspirálta (!) A víz és a bal vese és a bór. Számos betegség - köztük a Lyme-kór alapuló krónikus hypoxia és úgy viselkedik, mint egy tragédia, amikor egy nagy része az ihletett oxigén nem változott a cellulóz szolgálhat elótt, mert a kapzsi hidrogén ionok és át a víz, vagy akár meg is szüntethetó ödémás tárolják.

Tuti menü