Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hatóanyagok - gyógygombák képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Hatóanyagok - gyógygombák - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Hatóanyagok - gyógygombák
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

Szerves germánium: -segiti a NK sejteket és a Tcell és B limphocitákat. - szabályozza a szívmüködést - mint elektromos vezető - erős oxygénmegkötő és szállító Poliszacharidok: Béta glukán, gluconoric acid Fájdalomcsökkentő, vércukorcsökkentő,makrófág támogató, Adenosin: - hormonkiegyensúlyozó - menstruációs problémák csökkentése - segíti a jó minőségű alvást

Ganoderma hatóanyagai

Ganoderma hatóanyagai

A pecsétviaszgomba biológiailag aktív hatóanyagai A Ganoderma lucidum (pecsétviaszgomba) gyógyító erejét több ezer éve hasznosítja az emberiség egy része, viszont a gombában található gyógyhatást okozó biológiailag aktív anyagokról a XX.sz. végéig nagyon keveset tudtunk. A 60-as években jutott el a tudományos technika arra a szintre, hogy a gombából izolált vegyületek biológiai aktivitását in vitro körülmények között, tudományos eszközökkel is bizonyítani lehetett. Az utóbbi 30 év során egyre több olyan kutatást folytattak, amelyek tudományos eszközökkel kísérelték meg igazolni a Ganoderma lucidum gomba hatékonyságát a hagyományos gyógyászat által javallt terápiás területeken. Ezek a kutatások nem szorítkoznak csupán a gyógyhatás tudományos igazolására, hanem a gyógyhatásért felelős biológiai anyagok izolálását, szerkezetük azonosítását is célul tűzték ki. A természetes lelőhelyekről gyűjtött gombák többsége tartalmazza azokat a biológiailag aktív anyagokat, amelyek a gombát értékessé teszik. Az erre irányuló vizsgálatok kimutatták, hogy a hatóanyagok tényleges mennyisége, a terpenoidok, poliszacharidok és egyéb biológailag aktív anyagok egymáshoz viszonyított aránya igen változékony lehet.

Poliszacharidok

Poliszacharidok

Ezzel szemben a természetes speciális poliszacharidok képesek az egészséges sejteket antioxidáns hatásuknak köszönhetően megvédeni, míg a rákos sejtek elpusztítását azzal is elősegíthetik, hogy bizonyos immunsejtek célzott, rákellenes szabadgyök-képző hatását serkentik. Rendkívüli rákellenes hatásukat az is fokozza, hogy képesek a rákos sejtek vérellátásának gátlására is. Ez a viszonylag új felismerés segíthet a rákbetegek túlélését elősegítő és életminőségét javító módszerek kidolgozásában, amelyben a legértékesebb természetes rákellenes poliszacharid hatóanyagok, mint pl. a Patkónyelv kivonat, helyet fognak kapni. (Ez a hatóanyag jelenleg csak a Vitanax PX-4 kapszulákban van jelen, amelyek négy különleges poliszacharidkivonat egyedülálló keverékét tartalmazzák.) Az új hatóanyagok az immunerősítés és rákmegelőzés területén is szerephez juthatnak (pl. ImmunaX-C kapszulák).

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Szerves Germánium

Szerves Germánium

Szerves germánium egy gyúrú 6-germánium atomok, 12 oxigén atomok szorosan körülvették. A germánium, mint egy ragasztó, a 12 oxigén atomok zárt térben együtt, de nem reagálnak a Organimus. Ez, a germánium kötésú oxigén, nem a testben megjelent, hanem arra szolgál, fóként a radikális dögevók a H-ionok alakult az égési folyamat organizmikus eredménye: élelmiszer égett a szervezetben, miközben a szén-dioxid (CO2) és a hidrogén (H2 ) keletkezik. A szén-dioxid jut el a szervezet által a tüdóben abgeatmet. Ezzel szemben a hidrogén az oxigénnel ötvözi inspirálta (!) A víz és a bal vese és a bór. Számos betegség - köztük a Lyme-kór alapuló krónikus hypoxia és úgy viselkedik, mint egy tragédia, amikor egy nagy része az ihletett oxigén nem változott a cellulóz szolgálhat elótt, mert a kapzsi hidrogén ionok és át a víz, vagy akár meg is szüntethetó ödémás tárolják.

Tuti menü