Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógyító gomba fórum képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Gyógyító gomba fórum - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Gyógyító gomba fórum
Keresés
Találatok száma - 4 db
Ganoderma fórum

Ganoderma fórum

Természetesen sok feldolgozója és forgalmazója van e különleges gyógygombának, mivel elterjed a híre az utóbbi évtizedekben, és egyre több kutatás igazolja is széleskörű jótékony tulajdonságait. Viszont van egy kultúra melynek írásos múltjában is közel négy-ezer éve kiemelten fontos gyógygombának tartják, ez pedig a Kínai természetgyógyászat. Ha megismerjük jobban e természetes lehetőséget (sok más kivonattal együtt), szívesen tanulunk ezen ősi kultúra tapasztalataiból. Persze többféle Kínai kivonat is létezik, de van kivételes is, mely egy olyan cég terméke, mely kizárólagos jogot kapott a Kínai kormánytól az ősi, és a titkos császári receptúrák előállításához és forgalmazásához.

Ganodermakávé fórum

Ganodermakávé fórum

Két új egészséges kávékeveréket szeretnénk bemutatni amiről írhatok ide véleményt: a DXN Maca Eucafé-t és a DXN Maca Vita Café-t DXN Maca Eucafe A nagysikerű Eucafe visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű tejszínt, cukrot, instant 100% arabica kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz. Összetevők: növényi eredetű tejszín, cukor, instant kávépor, Maca (Lepidium meyenii) por DXN Maca Vita Cafe A nagysikerű Vita Cafe visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng-port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű tejszín növeli. Összetevők: cukor, növényi eredetű tejszín, instant kávépor, ginszeng-por, Maca (Lepidium meyenii) por, Ganoderma-kivonat.

Gyógygomba fórum

Gyógygomba fórum

Gyógygomba terméktapasztalatok A törvényi szabályozások miatt sajnos nem igazán lehet semmilyen állítást tenni táplálékkiegészítők egészségügyi hatásáról, így a gyógygombáknak köszönhető gyógyulásokról sem, de a saját tapasztalatát mindenki leírhatja, megoszthatja másokkal! Ha te átéltél valami nagyszerű megtapasztalást a gyógygombáknak köszönhetően, akkor kérlek mond el itt, mások buzdítására!

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Gyógygomba tapasztalat?

Gyógygomba tapasztalat?

Nálunk 4 családtag is kb. fél éve szedi a gombákat, de sajnos nem sok eredménnyel..(hozzáteszem, hogy én beszéltem rá mindenkit, mert annyi jót hallottam róla). Anyukámnak az ízületeivel van nem kevés probléma, így neki megvettem a vargastermet. A tünetei enyhültek amíg szedte, de amint leállt vele újra visszaesett. Aztán 3 hónap után abbahagyta a szedését, mert elmondása szerint fájt az epéje tőle... Anyósomnak a gyomrára rendeltem egy gastroanaxot (10 évig gyomorfekélyes is volt), mert sok volt a sava újabban. Elmondása szerint nem lett változás. A férjemnek vargadietet rendeltem mert évek óta hiába próbál (sport és diéta mellett) lefogyni. Ez a gombakivonat az első napokban elvette az étvágyát és reggelente 'meghajtotta',de később már semmi hatását nem érezte ennek sem. Szóval lassan mindenki leáll a szedésével, mert a hatása nem sok, viszont az ára elég borsos.. Remélem tudtam egy kicsit segíteni. Szép napot!

Tuti menü