Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyógygomba cégek képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Gyógygomba cégek - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Gyógygomba cégek
Keresés
Találatok száma - 6 db
A DXN. Kiváló minőség alacsony ár!

A DXN. Kiváló minőség alacsony ár!

A ganoderma több mint ezer évig a misztériumok ködébe burkolózott. Az emberek csak annyit tudtak, hogy a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít, de soha senki nem fogott tudományos kutatásba, hogy megállapítsa, miért is olyan hatékony. Az utóbbi években a tudósok által végzett alapos kutatások - az együttműködő kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok elemzéseinek és klinikai kísérleteinek segítségével - végre megfejtették kivételes hatékonyságának titkát. Vértisztító, méregtelenítő, vizelethajtó, májkímélő, bélműködést szabályozó, szívműködést elősegítő, vérnyomás-beállító, köhögésmegszüntető és köptető hatású, nyugtatószer és tumorgyógyító hatású.

Fogarasigomba

Fogarasigomba

Családi vállalkozásunk lassan 20 éve foglalkozik gomba termesztéssel. Többfajta gombát termesztettünk, ma mára csak két gyógygombát termesztünk állandó jelleggel: a shiitake gombát (nagyáruházakat is nagyrészt mi látjuk el) és ganoderma (pecsétviaszgomba) gombát. A friss gombán kívül termékeket is készítünk gombáinkból, úgy mint őrleményeket, kivonatokat és kapszulákat. Nagy hangsúlyt fektetünk a magas hatóanyag tartalomra és a tiszta alapanyagokra (termékeink nem tartalmaznak különböző adalék anyagokat és tartósítószereket). Nem külföldről hozzuk be az alapanyagokat, gomba kivonatokat, a gombákat mi magunk termesztjük!

Max-Immun Kft.

Max-Immun Kft.

A Max-Immun Kft célja, hogy el mozdítsa a súlyos immunbetegségekben és a központi idegrendszer betegségeiben szenved gyermekek és felnőttek állapotát és életminőséget javító terápiás módszerek kutatását és fejlesztését, amihez előzetes adataink reményt keltő alapokat szolgáltatnak a jövő számára. Varga Gábor kutató 1969-ben született Szombathelyen. Egyetemi tanulmányait Budapesten és Münchenben végezte. A különböző hatóanyagok terápiás alkalmazásával akkor kezdett el komolyabban foglalkozni, amikor kisfiának súlyos genetikai eredetű autizmusával az orvosok nem tudtak mit kezdeni, hiszen tanácstalanok voltak a tünetei enyhítésében. Ezért Varga Gábor kifejlesztett fia számára asztma és allergia ellenes hatóanyagokat.

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus után az illető személy szájára és fogaira is irányul. Egy egészséges fogazat, egy szép mosoly és a kellemes lehelet mindenkit vonzóbbá tesz. Tudjuk, hogy fogunk állapota nagy mértékben függ a genetikai örökségtől de nagyon sok dolog van amivel javíthatunk fogaink állapotán. Az...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Oroszlánsörény gomba - Egészséges táplálék
Oroszlánsörény gomba - Egészséges... A látszattal ellentétben ez nem egy sündisznó és egy fehér színű oroszlán...
Mennyibe kerülnek a gyógygombás kávék?

Mennyibe kerülnek a gyógygombás kávék?

Mennyibe kerül a ganodermás kávé? Több dologtól is függ a DXN ganodermás kávéinak az ára. Pontokba szedtem, így jobban olvasható, és az agyad is szívesebben dolgozik ezeken az információkon, ha átláthatóbb formában kapja azokat. A bejegyzésben az alábbi fő pontokat részletesen olvashatod, és a végén még egy kis sztori is helyet kap.. 1. Első körben attól függ egy-egy DXN ganodermás kávé ára, hogy melyiket szeretnéd fogyasztani. 2. Attól is függ a DXN ganodermás kávé ára, hogy hol szeretnéd fogyasztani. 3. Valaki mástól vetted, vagy már Te magad is tag vagy? No és mióta vagy tag?

Nuskin Lifepak

Nuskin Lifepak

A Lifepak egy nagyon jó vitamin, de mivel az MLM részével nem tudtam megbékélni, ezért más irányba indultam. Konkrétan én online akartam dolgozni, a termékeket és a Nuskin üzleti lehetőséget népszerűsíteni és ezt nem engedték, ki akartak zárni mivel honlapot csináltam. Másrészt nem tudtam elfogadni azt az üzleti koncepciót, hogy mindenkit 1000 pontos csomaggal kellett beléptetni ami kb 330 ezer forint volt akkoriban.

Wellnesskávéház Kft

Wellnesskávéház Kft

A Brazíliából származó kiváló minõségû Arabica kávéhoz ganodermakivonatot kevernek (ezért kizárólag instant kiszerelésben kaphatók), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetõvé, mely a ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetõen nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi. A DXN ganoderma kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethetõ a gyomorégés. Rendszeres és kizárólagos (Ha szeretné megtapasztalni a valós hatását ne fogyasszon mellette más kávét!) fogyasztásával csökkenthető vagy akár növelhetõ a vérnyomás értéke. Magas vérnyomás problémával küzdök is fogyaszthatják.

Tuti menü