Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Ajánlott tuti oldalak képes leírás - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu
részletek »

Ajánlott tuti oldalak - Gyógygombák - termékek, cégek.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: gyogygomba.tlap.hu » Ajánlott tuti oldalak
Keresés
Találatok száma - 6 db
DXN - egészséged kávéja

DXN - egészséged kávéja

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a 'One Dragon', 'One World One Market' and 'One Mind' koncepciót. A DXN a ganoderma gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcs minőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét. A DXN a 28.helyen szerepel az MLM cégek listájában. Kényszermentes marketingterve és élvezeti cikkei kiválóak!

Egészségügy

Egészségügy

Mindent amit az egészségügyről tudni érdemes. Megismerheti a magyarországi egészségügyi szervezeteket, a szerevetek működését. Megtudhat rengeteg információt a magyar, valamint a külföldi egészségügyet érintő dolgokról egyaránt. Gyorsan, egyszerűen informálódhat mindenki. Az oldal olyan linkeket, elérhetőségeket tartalmaz, ami minden érdeklődőt segíti az egészségügyi tájékozódásban. Ha Ön ismer olyan linket, szolgáltatót amii beleillik ebbe az egészségügyi témába, kérem jelezze és relevancia esetén kihelyezzük díjmentesen.

Ganoderma

Ganoderma

Egy csodálatos gyógynövény:A kínaiak évezredek óta kiemelkedő minőségű 'gyógynövényként tekintenek a ganodermára. Ez az úgynevezett első 'gyógyszer, amely még hosszú távon történő fogyasztás esetén sem okoz semmilyen mellékhatást. Javítja az állóképességet, fokozza a szervezet öngyógyító képességét, segít abban, hogy megőrizzük egészségünket és hosszú életet élhessünk. Az emberek csak annyit tudtak, hogy 'a ganoderma megőrzi a fiatalságot, és rendszeres fogyasztás esetén hosszú életet biztosít,...

Gyógygombák - termékek, cégek magazin hírek
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb, leghatékonyabb?
Ganoderma - de kitől, melyik a legjobb,... Jelenleg nagyon sok ganodermás cég van. A ganoderma jó híre, jótékony hatása, és a szervezet öngyógyító képességeit fantasztikusan stimuláló, segítő hatása hamar elterjedt. Mivel egy strapabíró gomba, ezért majdnem mindenhol megterem, termeszthető. Ha viszont egészségre gyakorolt jó hatását szeretnénk élvezni, akkor egyáltalán nem mindegy melyik cégtől...
DXN gyógygombás fogkrém
DXN gyógygombás fogkrém Amikor valakivel először találkozol és beszélgetni kezdesz vele a szemkontaktus...
DXN gyógygombás szappan.
DXN gyógygombás szappan. A bőrünk, a testünk egyik legnagyobb szerve. Ez érintkezik legelőször a...
Kávé

Kávé

Magyarországon a leggyakrabban fogyasztott ital a kávé: napi gyakorisággal a fogyasztók ötven százaléka issza - Hazánkban folyamatosan nő azok száma, akik szívesen isznak egy-egy csésze kávét otthonukon vagy munkahelyükön, de egyre nő azok száma is akik egészségügyi okokból már nem ihatták a kávét. Az egészséges életmódra törekvők számára a kávéivással a koffeintartalom és a savas tulajdonság a probléma illetve hogy magas a vérnyomásuk és ezért vannak eltiltva tőle. Létezik azonban egy olyan kávé, amely megfelel ezeknek a követelményeknek!

Magas vérnyomás

Magas vérnyomás

A magas vérnyomás problémája, kezelése, megoldások. Magas vérnyomás kezelése lúgositással. A magas vérnyomás nem gyógyszeres kezelése megoldható , természetes megoldásokkal. A magas vérnyomást az erek eltömődése, blokkok kialakulása okozza ezért az erek kitisztítása elsődleges feladat! Emellett a sport a mozgás is nagyon fontos! A magas vérnyomás civilizációs betegség ezért az életmód váltás az első lépés az egészséghez!

Vitamin

Vitamin

A vitamin ma nagy biznisz! Ma már az egészségtelen termékeket is úgy ajánlják, hogy vitamin vagy antioxidáns tartalmú! De mit akar ? Egészséget vagy hogy olcsón megússza! Ha szeret kisérletezni, akkor higyjen a reklámoknak, ha valós eredményeket akar legalább itt keresse a minőséget! Az élet nem egy főpróba hanem a valóság, ha elrontod nincs újrajátszás! Az emberek 40 évig feláldozzák az egészségüket, hogy pénzük legyen , majd afölött feláldozzák a pénzüket, hogy egészségük legyen! Ha úgy gondolod, hogy váltanod kellene akkor itt megtalálod!

Tuti menü